Vårdcentral

Vård med värme, vi finns fysiskt och digitalt.

På vårdcentralen Hedda & Hector betalar du lika mycket som på andra vårdcentraler. Vi är anslutna till högkostnadsskyddet. Frikort gäller.

Östermalm

Humlegårdsgatan 20, plan 1. Porttelefon.
08-502 37 500

pa-uppdrag-av_vit

Appen Hedda Hector

I vår app Hedda Hector (android/iOS) kan du utföra videobesök med din psykolog och läkare.

Ladda ner appen via länken nedan.
Besöken kostar lika mycket som ett fysiskt besök.

Läs mer på 1177.se

Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm. Du betalar lika mycket på vår mottagning som på andra vårdcentraler som är anslutna till Region Stockholm. För avgifter se www.1177.se.

Om du har en pågående sjukskrivning via annan mottagning övertar vi i regel inte dessa utan remiss. Vi utför alltid medicinsk bedömning av din sjukskrivning vilket innebär att vår mottagning kan komma att göra en annan bedömning av din funktionsnedsättning än den du har erhållit tidigare. Du kan inte ompröva den medicinska bedömning som är utförd av oss genom annan läkare på vår mottagning. Det är aldrig du som patient, arbetsgivare, försäkringskassan eller annan part som beslutar kring din funktionsnedsättning – utan läkaren som gör den medicinska bedömningen. Vi har i regel ingen möjlighet att sjukskriva retroaktivt.

Vi erbjuder ett urval av vaccinationer som du kan se längre ned på denna sida. För vaccination inför resa hänvisar vi till resevaccinationsmottagningar.

För hälsoundersökningar som inte ingår i Region Stockholms kampanjer betalar du hela kostnaden själv. Du kan läsa mer på www.1177.se

Du har möjlighet att boka hälsoundersökning som privatbetalande via Hedda Care via menyn ovan.

Vi utfärdar intyg mot en avgift, vilka intyg som vi kan bistå med finns på www.1177.se

För besök som inte betalas på plats skickar vi faktura. Faktura skickas med 30 dagars betalningstid via brev. Vid utebliven betalning skickas en påminnelse. Vid utebliven betalning därefter går ärendet vidare till inkasso.

Om du har fått en faktura och har frågor kring denna, tryck här.

Vaccinationer


Hepatit A & B (Twinrix): 650:-
Pneumokocker (Pneumovax): 400:-
TBE (FSME) Barn/Vuxen: 390:-


Hepatit A & B (Twinrix): 650:-
Pneumokocker (Pneumovax): 400:-
TBE (FSME) Barn/Vuxen: 390:-

Arbeta hos oss?

Vi söker alltid duktiga och drivna medarbetare.
Är du intresserad?
Kontakta oss på info@heddahector.se