Företagslösningar

Hedda Care erbjuder anpassade upplägg för dig och ditt företag. Vi erbjuder tester för Covid-19 som matchar ert behov av att få era medarbetare tillbaka i arbete och att få Sveriges ekonomi på fötter igen. Testsvar erhålls samma dag eller senast dagen efter. 

Kontakt för offert

Vi ser fram emot att ta fram ett upplägg som motsvarar era behov för just er verksamhet.

Kontakta Gabriella Stigen för mer information.

Mobil: +46 703 14 83 07
E-post: gabriella.stigen@heddacare.se

Nyhetsbrev

Vill du få tips kring hälsa och friskvård samt erbjudande om tjänster som gäller ditt välmående? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Genomförda kunduppdrag

Vi samarbetar med små så väl som stora företag. Vi anpassar uppdraget utifrån era behov e.x. testning vid oro för smitta, preventiv testning av medarbetare samt provtagning av kunder och arrangörer vid större event. 

  • Skid VM, Idre, februari 2021
  • Judoförbundet 2020-2021

Så här går det till

Efter att vi bestämt upplägg och tid för testerna så förbereder vi testningen med vårt medicinska team.
Alla medarbetare registreras i vårt journalsystem och vi säkrar kontaktuppgifter för att kunna svara ut testresultatet.

Därefter visas man in till en sköterska som genomför testet. Det tar ca 5-minuter per person.

Vi återkommer med testsvar via SMS eller mail beroende på vilket typ av test som har tagits samt vilket svar som testet visar. Snabbtester ger svar direkt och PCR-testerna max 24 timmar, i vissa fall så snabbt som samma dag.

Om så önskas, och med medarbetarnas samtycke, så kan testresultaten sammanställas och presenteras för ansvarig på företaget.
Betalning sker mot faktura eller på plats.

Plats för provtagning

Hedda Care har mottagningar i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Utöver det kan vi göra besök för testning på ert företag efter era önskemål, runt om i landet. Vi är flexibla för att möta era behov.

Friskintyg

För vissa arbetssituationer samt för vissa nödvändiga resor kan det behövas intyg som visar att en individ är frisk. Våra medicinskt ansvariga kan efter genomfört test hjälpa er att utfärda sådana intyg.

Underlaget för intyget kan vara antingen ett antikroppstest eller ett PCR-test.

Säkerhet i alla led

Den medicinska säkerheten och tillförlitligheten är självklart grunden i vårt erbjudande. Säkra tester tillsammans med utbildad medicinsk personal som utför testerna.

Säkerheten inkluderar även kvalitetssäkrade, ISO-certifierade och ackrediterade laboratorium som analyserar de PCR-tester som vi utför.

En annan viktig aspekt för oss är att vi kan intyga att det är personen som tar provet som matchas med rätt testsvar. Genom det personliga mötet vid besöket, identitetskontroll och att testet sker av vår personal kan vi säkerställa att vi får korrekta testsvar.